KV de Lauwers

Warfstermolen

Algemeen

Korfbalvereniging de Lauwers is een kleine vereniging met 2 jeugdteams, de C1 en de D1. Beide teams spelen zowel op het veld als in de zaal competitie. Lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen? De C1 is voor kinderen van 11 t/m 14 jaar; de D1 is voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Je mag drie keer gratis meetrainen. Daarna kun je lid worden.

 

In het voorjaar en het najaar wordt er getraind en gespeeld op 't Meertenust, Leegsterweg 11 te Warfstermolen. Dit is tevens de thuisbasis van voetbalclub VV de Lauwers. In de winter wordt er getraind in de Van der Bijhal in Kollum. Ook worden hier de thuiswedstrijden gespeeld.

Korfbal is de enige teamsport waar jongens en meisjes samen sporten. Het is dus de sport voor het opdoen van sociale contacten. Korfbal kun je in de zomer en in de winter spelen. Daarnaast is het een tactisch en zeer technische sport, een sport waarbij je conditie sterk verbeterd wordt. Voor jonge kinderen is het de ideale sport om al vanaf 5-6 jaar te gaan spelen!

 

Lidmaatschap

Je lidmaatschap geldt vanaf het moment van aanmelding t/m de 30e juni. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap dient vóór 1 juni van het lopende seizoen schriftelijk of per e-mail te worden gemeld bij de secretaris. Bij tussentijds opzeggen ben je verplicht de contributie t/m 30 juni te betalen.

De vereniging zorgt voor een wedstrijdtenue (shirt, rokje/broekje en sokken). Je moet zelf zorgen voor korfbalschoenen voor op het veld of sportschoenen voor in de zaal.

 

  

Het bestuur van KV De Lauwers

 

 

Copyright © KV de Lauwers, 2019. Alle Rechten Voorbehouden