KV de Lauwers

Nieuws KV De Lauwers

Nieuwsbrief KV de Lauwers

Juni ’16

Wij willen jullie, de korfballers en de ouders, van een paar dingen op de hoogte brengen:

1. Helaas gaat de startavond van het nieuwe korfbalseizoen niet door. Veel data hebben we bekeken maar er was geen geschikte datum bij :-(.  Het ouder-kind tournooi gaat dus ook niet door. In plaats daarvan zullen we in het seizoen een bijeenkomst organiseren voor de hele vereniging, daar horen jullie nog van.

2. In augustus zullen we met het seniorenteam overleggen of we een team op de been kunnen brengen en houden.

3. Afgelopen jaar zijn er 8 nieuwe jeugdleden bij gekomen. Dit nieuwe E-team zal onder leiding van Tineke Kooistra in het komende zaalseizoen echte wedstrijden gaan spelen in competitieverband.

Dan wensen wij jullie nog een goede zomer (vakantie) toe en tot in het nieuwe seizoen en ……blijven trainen ;-) hé……

Korien, Jan-Theunis, Johannes en Roel.