KV de Lauwers

Warfstermolen

De Lauwers C - Invicta C

 

Zaterdag 18 januari moesten wij tegen Ivica spelen. De eerste helft stond het  5-2 . In de aanval zaten Alianne, Laura, Hinke en Judith de verdediging was Hanneke, Marieke, Christine en ik.

Lees meer...

Zunobri C1 - De Lauwers C1

De wedstrijd begon goed en er werd fel gespeeld. Meteen aan het begin scoorde Alianne  maar helaas werd deze punt afgekeurd. Ook de tegen partij wist te scoren maar ook dit punt werd afgekeurd. Er werd goed rond gespeeld en d.m.v. een strafworp wist Allianne ons op voorsprong te zetten. Vlak daarna wist Alianne weer te scoren en werd er van veld gewisseld. Ook nu werd er goed gespeeld en wist Christine een punt te scoren. De tegen partij was ook goed maar kregen geen kansen om te scoren.

Lees meer...

Invicta C1 - De Lauwers C1

 

 

 

Deze wedstrijd op zaterdag 16 november 2013 begon niet zo goed en onze kansen kwamen er maar niet in. Maar al snel scoorde Laura de eerste goal. In de rust stond het 0-5 voor ons. Naar de rust scoorde Hinke de 0-6, toen scoorde de tegenpartij L. Maar daarna scoorden wij er nog 9!  Uiteindelijk hebben wij 1-15 gewonnen.

Doelpunten:

Laura 2

Hinke 4

Leanne 2

Hanneke 4

Alianne 1

Christine 1

Judith 1

 

 

 

Copyright © KV de Lauwers, 2019. Alle Rechten Voorbehouden